2016. február 3., szerda

Sorozatok #2

Ismét hoztam nektek 3 sorozatot. Azonban e 3 sorozat szorosan összekapcsolódik, ugyanis egymás spin-offjai. Azaz egy városban játszódik, és néha feltűnnek egymás sorozataiban, hiszen szerves részük a város életének.


Pontosabban Chicago 3 szerve: tűzoltóság, rendőrség és kórház.
Na de lássunk hozzá! :)

1: Chicago Fire


- kezdés: 2012
- 4 évad
- kb. 23 rész, évadonként +/-
- kb. 43perc/rész

- akció-dráma
- NBC
- jelenleg is tartó




ISMERTETŐ: 
"A drámai akció-sorozat a tűzoltók mindennapi életébe enged betekintést nyújtani, így megismerhetjük a hétköznapi hősök emberfeletti harcát a munkájukban, akiknek hivatása az, hogy folyamatosan kockára tegyék az életüket. A szakma rejtelmeibe avatnak be minket a készítők, miközben beleláthatunk egyesek magánéletébe is, és szembesülhetünk a tűzoltók közötti összetartással, ellentétekkel és feszültségekkel."

VÉLEMÉNY:
Nagyon jó sorozat, tényleg betekinthetünk a tűzoltók mindennapjaiba. Igazán látványos jeleneteket is kapunk valamint mellette még rengeteg szereplő életét is megismerjük - hamar meglehet szokni (hogy ennyi karakter van) és szeretni az 51-es tűzoltóház embereit.
Olyanoknak tudom ajánlani, akik szeretik az izgalmakat, napi eseteket megoldó sorozatokat, illetve a tűzoltókat.

TRAILER:

2: Chicago PD


- kezdés: 2014
- 3 évad
- 1.évad: 15
- 2.évad: 23
- kb. 42perc/rész
- akció, bűnügyi dráma
- NBC
- jelenleg is tartó



ISMERTETŐ: 
"A Lángoló Chicagó spin-off sorozata. A Chicagói Rendőrség 21-es körzete két különböző csoportból áll. Az egyik ilyen az egyenruhás zsaruké, akik járöröznek és szemtől szembe kerülnek az utcai bűnözőkkel. A másik az Intelligence Unit, az a csapat, amely a város érintő legnagyobb veszéllyel szállnak szembe - mint például a szervezett bűnözés, dorgcsempészet, vagy nagyszabású gyilkossági ügyek. Ezt a csapatot vezeti Hank Voight őrmester, aki nem fél szembeszállni a szabályokkal, ha az igazság úgy kívánja.nagyon az elvárásai és kőkemény főnök, csak az bírja ki a vezetése alatt, aki állja az ütéseket. Mint például Antonio Dawson nyomozó, aki egy napon az egység vezetője szeretne lenni... még ha ez azt is jelenti, hogy minden nap szembekerül Voighttal."

VÉLEMÉNY:
Nagyon jó spin-off sorozat. Tetszik benne az, hogy nem mindig törvényes úton, de a jót/igazságot szolgáltatva oldják meg az ügyeket.
Olyanoknak tudnám ajánlani, akik szeretik a rendőrös, nyomozós sorozatokat.

TRAILER:

3: Chicago Med



- kezdés: 2015
- 1 évad
- kb. 42perc/rész
- orvosos-dráma
- NBC
- jelenleg is tartó





ISMERTETŐ: 
"A sorozat a Chicago Fire kórházas spinoffja. Chicago egyik legforgalmasabb kórházának bátor és szívós orvosaival, szakmai pályájukkal és magánéletükkel, mindennapi kemény harcaival ismerkedhetünk meg. Számtalan egyedi és speciális esettel kerülnek szembe nap, mint nap és elsődleges feladatuk, az életmentés kapcsán olykor gyors, azonnali döntésekre és beavatkozásokra van szükség."

VÉLEMÉNY:
Hasonló a többi doktoros, kórházas sorozatokhoz, azonban még is más. Más csapat, más stílusú emberek, másképp mutatják be az egyes eseteket. Szintén nagyon jó sorozat.
Olyanoknak tudnám ajánlani, akik szeretik a kórházas, orvosos részeket.

TRAILER:

Ezeken a sorozatokon kívül még nézek és tudok egy jó párat (amiket majd még a sorozatos rovatokban hozni fogok), de ezek a sorozatok azok, amelyek egy családba tartoznak.
~

Remélem valamelyikhez kedvet kaptatok vagy ha már láttátok őket, 
akkor írjátok le kommentbe, hogy nektek hogy tetszettek. 
Esetleg ha más sorozatokat néztek, azokat is nyugodtan osszátok meg velünk. 
Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnétek lemaradni az új rovatokról, akkor iratkozzatok fel!

Köszönöm, hogy elolvastátok!x

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése