2015. december 27., vasárnap

Színészek #1

Tegnap hoztam 3 sorozatot, ma pedig úgy gondoltam, hogy abból kiemelnék néhány kedvenc férfi színészt. Természetesen, ezek mind a számomra kedvenc színészek. 
Tudjátok, ahány ember, annyi vélemény (ízlés)!
Természetesen nem mindig a férfi színészek kapnak majd szerepet, de most úgy gondoltam, hogy ez a rovat róluk szóljon.

1: EYE CANDY


Ryan Cooper (29)

Szerep: Jake Bolin

Rövid ismertető: "Ryan Cooper ausztrál modell és színész. 2008-ban tűnt fel a modellek között, amikor a VS angyal, Behati Prinsloo oldalán a DKNY Jeansnek állt modellt. Azóta a Hugo Bossnak, az Espiritnek és a Macy's-nek is volt már a reklámarca. Színészként feltűnt a Nagy Gatsby-ban is, azonban a sikert az Eye Candy hozta meg számára."





Casey Deidrick (28)

Szerep: Tommy Calligan - nyomozó

Rövid ismertető: "Casey Jon Deidrick amerikai színész és énekes. 2009-ben debütált a tévékepernyőkön a 90210 című sorozatban, ám legismertebb szerepe az Ármány és szenvedély drámasorozatból ismert Chad Woods. 2015-ben kapta meg a kellő figyelmet a kritikusoktól az MTV januárban startolt Eye Candy thriller sorozatától. Jelenleg nincs készülő projektje."



2: QUANTICO



Jake McLaughlin (33)

Szerep: Ryan Booth - ügynök

Rövid ismertető: "Jake McLaughlin amerikai színész. 2002-ben beállt az amerikai gyalogság soraiba. 4 évig Irakban szolgált, miközben életveszélyesen megsérült. Első szereplése színészként a 2007-es In The Walley of Elah filmben volt. Több ismert sorozatban és filmben is szerepelt. Jelenleg a Quantico sorozat egyik főszereplője."






3: The Flash


Grant Gustin (25)

Szerep: Barry Allen - Villám

Rövid ismertető: "Grant Gustin amerikai színész, énekes, táncos. Színészi pályafutását helyi színházakban kezdte mindössze 10 évesen. 2010-ben megkapta Baby John szerepét a West Side Story Broadway Revival Tour változatában. Legismertebb szerepe Sebastian Smythe, a Glee – Sztárok leszünk című FOX sorozatból. 2013-ban megkapta Barry Allen alias The Flash / Villám szerepét a The Flash című The CW-s sorozatban."


~

Ha minden jól megy, holnap kicsit eltérünk a témától, és más vizekre evezünk.
Aztán nem sokára kellene szilveszterre jó bulizós zenéket gyűjtenünk, nemde? :)
Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnétek lemaradni az új rovatokról, akkor iratkozzatok fel!

Köszönöm, hogy elolvastátok!x

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése